Общи условия

Обобщение: EmailKampania.com предоставя надеждни услуги и високо ниво на обслужване. Вашите лични данни са защитени и няма да бъдат споделяни с трети лица. Използвайте “За контакти” за всякакви въпроси. Достъпът до профила ви е защитен с парола. Защитете своята парола и не я споделяйте с други лица.

Условия за ползване: EmailKampania.com предоставя услуги като помощ със събирането на клиентски имейли, организирането и изпращането на имейл кампании, статистика за кампаниите и управление на клиентски списъци. Условията могат да бъдат актуализирани по всяко време.

Описание на услугите: Услугите се предоставят “както са” и EmailKampania.com не носи отговорност за технически проблеми, смущения или забавяния.

Задължения на потребителя при регистриране: Потребителят трябва да предостави вярна и актуална информация при регистрация и да я актуализира при нужда.

Защита на личните и клиентски данни: EmailKampania.com гарантира, че вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица.

Забрана за СПАМ: Не можете да изпращате спам съобщения. Всички имейли трябва да съдържат валидни данни за контакт и възможност за отписване.

Плащане: Клиентът трябва да плаща за услугите навреме. Закъснелите плащания подлежат на лихви.

Други: EmailKampania.com има право да променя услугите и условията без предварително известяване. Системните съобщения могат да включват информация за нови услуги или промени.