Имейл кампания
поддържай лесна връзка с клиентите си
услуги цени връзка с нас регистрация
вход

Email маркетинг услуги

 
EmailKampania.com Ви дава възможност да изпращате хиляди е-мейли за кратко време на минимална цена. По този начин Вие лесно можете да комуникирате с клиентите си и да увеличавате продажбите си. Най- важното е, че всичко е под Ваш контрол и не трябва да разбирате от програмиране, за да управлявате системата. Вие също можете да създавате професионално изглеждащи кампании за минути. EmailKampania.com не само изпраща Вашите е-мейли бързо, но Ви дава и много подробни статистики, за да Ви стане ясно колко е успешна Вашата кампания.

EmailKampania.com е функционалност за e-mail кампании за компании и бизнеси с малки или по-големи списъци от контакти.
Този програмен продукт може да разпраща хиляди или милиони e-mail-и в рамките на няколко минути. Възможностите за неговото приложение са разнообразни, може да бъде използван за: реклама, разпращане на промоции, бюлетини, проучвания и др. Продуктът предоставя статистика затова колко от контактите са получили Вашето съобщение, колко от тях са го отворили, прочели или кликнали на линковете, съдържащи се в него.
Всеки потребител може да създава нови кампании, да организира контактите си в групи, да зададе график за изпращане на кампаниите си, качва снимки, създава статични или "flash" флайери и др.
Нашият екип е добре обучен да Ви помага на всяка стъпка от Вашата работа.
Но най-важното е, че Вие имате достъп до профила си от всяка точка на земното кълбо. Затова можете едновременно да почивате и изпращате кампаниите си.
 
 
за нас връзка с нас анти-спам общи условия
създадено от